Voel je stralend
en blij

Your Beauty Spot wil mensen mooier maken en laten stralen. Word je er gelukkiger van als je er beter uitziet? Ja! Voor veel mensen geldt dat zeker. Van er beter uitzien, worden vooral vrouwen zelfverzekerder en gewoon blijer.

Header image Over mij

Wat is mijn concept

Jij moet je op je gemak voelen in mijn salon. Dat vind ik belangrijk en daar neem ik alle tijd voor. Daarnaast telt voor mij kwaliteit en expertise. Daarom heb ik me volledig gespecialiseerd in mijn passie voor hairextensions en nagels. Zodat ik met die vakkennis jou alles kan bieden op dat gebied.

Header image Over mij

Your Beauty Spot

Een mooi verzorgd uiterlijk geeft je zelfvertrouwen. Je voelt je lekker vrouwelijk. Door mijn kennis en expertise op het gebied van hairextensions én van nagels bij elkaar te brengen, wil ik bijdragen aan dit positieve gevoel. Kortom: Your Beauty Spot is een professionele en nieuwe combinatie van twee specialismen uit de beautywereld in één salon!

Boek nu jouw afspraak

Klantervaringen

Afbeelding voor Marijke de Jong - nagels

Mijn nagels zijn zoveel steviger en mooier nu. En de kleur is prachtig en blijft nu al bijna drie weken mooi.

Marijke de Jong
nagels
Afbeelding voor Yvonne Janssen - hairextensions

Bij Your Beauty Spot voelde ik me helemaal op mijn gemak. Philline luisterde echt naar mijn wensen en ik ging met prachtig vol en lang haar de deur uit.

Yvonne Janssen
hairextensions

Maak nu een afspraak voor je haar en/of je nagels